Skiën en snowboarden in Wijchen

skileraren

Maak kennis met het team van skileraren bij De Wijchense Berg!

Ik ski al enorm lang: zodra ik kon lopen ben ik de ski’s opgegaan, dat is nu alweer 23 jaar geleden. Het leukste aan skilerares zijn vind ik buiten sporten en om een ander iets te leren, dat geeft mij veel energie! Jong en oud, beginner of gevorderd, iedereen kan je iets bijbrengen om nog beter te worden. Ik ga al heel wat jaartjes mee bij de Wijchense berg.

Ik was bijna drie toen ik voor het eerst op de ski’s stond. In mijn werk als skilerares vind ik het heerlijk om de mensen te zien groeien in het skiën. Het is dan ook mijn hobby om het skiën over te brengen aan anderen. Het is werkelijk een droom die uitkomt omdat hier bij De Wijchense Berg te doen en het is inmiddels alweer mijn zevende seizoen!

Ik ben skileraar geworden om mezelf te bewijzen. Ik zat destijds op het C.I.O.S. en mijn studiegenoten konden super goed skiën en wilden skileraar worden. Ik kon toen niet zo goed skiën, maar wilde dat ook! Ik heb zowel in Oostenrijk als in Nederland al jarenlange ervaring als skileraar.

Sinds ik 6 jaar oud was, sta ik op de ski’s. Ik ben zelf ook begonnen bij De Wijchense Berg! Ik krijg er een kick van om andere ook het skiën aan te leren. Skiën is tenslotte een grote hobby van mij en dat gekoppeld aan mijn werk is echt fantastisch! Ik ben dan ook alweer voor het vijfde seizoen te vinden op de skibaan.

Dit is mijn tweede seizoen bij De Wijchense Berg. Zelf vind ik skiën erg leuk, ik ski al sinds ik vijf ben en ik vind het super om het aan anderen te leren. Het proces van iemand die begint en dan waar iemand staat als de lesweken voorbij zijn dat is echt geweldig om mee te maken.

Ik ga al heel wat jaartjes mee bij De Wijchense Berg. Ik ben in 1991 gaan lesgeven uit passie en omdat skiën echt een hobby van me is. Ik heb nu al ruim 30 jaar ski-ervaring, maar nog steeds ben ik met veel plezier actief op de skibaan.

Toen ik vier jaar oud was stond ik voor het eerst op de latten. Ik vond het toen helemaal niet zo leuk, maar dit is met de jaren totaal anders geworden en nu geef ik zelfs skiles! Het is alweer mijn vijfde seizoen en ik vind het een heerlijke bezigheid. Het is geweldig om iedereen te zien groeien in het skiën en zelf ben ik er natuurlijk ook enorm van gaan houden!

Ik ski al sinds ik 4 jaar oud ben. Een grappig feitje is dat ook ik hier als klein jongetje op de baan heb gestaan. Het is nu alweer mijn derde seizoen als leraar bij De Wijchense Berg. Ik vind het ontzettend leuk om mensen iets aan te leren en skiën is gewoon super!

Ik ben begonnen met skiën op vierjarige leeftijd, maar dit is pas mijn eerste seizoen bij de Wijchense Berg. Het leukste aan lesgeven vind ik om mensen iets te leren waar ze nog heel lang plezier van kunnen hebben.

Ik heb ongeveer zo’n 5 jaar ski-ervaring. Hiervoor heb ik namelijk lang gesnowboard. Ik wilde van kinds af aan al een skileraar worden en nu is mijn droom uitgekomen! Dit is mijn tweede seizoen bij De Wijchense Berg.

Scroll naar boven