Skiën en snowboarden in Wijchen

Skiles volwassenen

Momenteel zijn wij gesloten! Aan het einde van de zomer gaat ons nieuwe seizoen van start. Onze skilessen zijn weer te volgen vanaf oktober 2022!

Groepslessen

Onze groepslessen zijn er voor beginners en gevorderden. Bij de beginnende skiër ligt de nadruk op het ontwikkelen van de skitechniek, bij de gevorderde skiër vooral op het verbeteren van de skitechniek. Naar mate je de technieken beter beheerst kun je van de blauwe en rode piste af tijdens je skivakantie. Als je met een gezelschap meegaat kun je na 7 lessen met hen mee skiën.

Wanneer je het inschrijfformulier doorloopt kom je de start data tegen. Dit zijn de start data waarvoor je kan aanmelden. 

lespakket

De lessen zijn op een vaste avond, vast tijdstip en met een vaste groep. De groepsgrootte is gemiddeld 7 personen, waardoor de skileraar je veel persoonlijke aandacht kan bieden. 

De vrije ski-uren kun je het hele seizoen gebruiken om de aangeleerde technieken meer eigen te maken en zijn geldig t/m het einde van het lopende seizoen.

kosten lespakket

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Privélessen

Tijdens een privéles krijg je veel persoonlijke aandacht van een leraar. Je krijgt individueel les. Het grote voordeel van privélessen is de flexibiliteit: je bepaalt zelf hoeveel lessen je volgt en wanneer je deze volgt. Privélessen kunnen worden gevogld tijdens onze openingstijden.

Vanaf drie gereseveerde privélessen krijg je per les een vrij ski-uur.

kosten

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Scroll naar boven