Skiën en snowboarden in Wijchen

Snowboardles

Momenteel zijn wij gesloten! Aan het einde van de zomer gaat ons nieuwe seizoen van start. Onze snowboardlessen zijn weer te volgen vanaf oktober 2022!

Groepslessen (alleen beginners)

Onze groepslessen snowboarden kun je volgen op doordeweekse avonden en zondagen. Deze lessen zijn geschikt voor beginners, dus perfect als je nog geen ervaring hebt met snowboarden. De minimale leeftijd om snowboardlessen te volgen is 10 jaar.

Omdat het snowboarden op een kunstbaan meer techniek vraagt dan in de sneeuw, ligt de focus van de snowboardlessen op de snowboardtechniek. Doordat je deze technieken beter beheerst, kun je in de sneeuw van de blauwe of rode piste af. Ga je met een gezelschap mee, dan kan je na 7 lessen met hen mee snowboarden.

lespakket

De lessen zijn op een vaste avond, vast tijdstip en met een vaste groep. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht van de snowboardleraar. 

De vrije snowboard-uren kun je het hele seizoen gebruiken om de aangeleerde technieken meer eigen te maken en zijn geldig t/m het einde van het lopende seizoen.

kosten lespakket

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het snowboarden. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Privélessen

Wil je liever individueel snowboardlessen volgen? Boek dan privélessen! Je krijgt veel persoonlijke aandacht van de leraar en je hebt veel flexibiliteit. Zo kun je zelf bepalen hoeveel lessen je volgt en wanneer je deze volgt. Privélessen kunnen worden gevolgd tijdens onze openingstijden.

Vanaf 3 gereserveerde privélessen krijg je per les een vrij snowboard-uur. 

kosten

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het snowboarden. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Scroll naar boven