Skiën en snowboarden in Wijchen

Feesten & uitjes

Heb je iets te vieren? Op onze unieke locatie verzorgen wij graag jouw feest of andere activiteit. Ook voor bijzondere uitjes, een buffet of bbq kun je bij ons terecht!

Feesten

Op zoek naar een bijzondere, sfeervolle locatie voor een feestje in après-ski sfeer? In ons sfeervolle chalet voelt iedereen zich thuis. Samen met onze gastvrijheid zijn dit de perfecte ingrediënten voor ieder geslaagd feest in Wijchen.

Een verjaardagsfeest, jubileum, familiedag, babyshower, receptie of andere gelegenheid, bij De Wijchense Berg kan het allemaal. Ook voor een gezellige feestavond hebben wij alles in huis. Ieder feest kan naar jouw wens worden verzorgd!

een greep uit de mogelijkheden

Om de informele sfeer te behouden kunnen de gasten tijdens jouw feest zelf drankjes halen bij de bar, die zeer centraal staat in de ruimte.

Naast feesten is onze locatie ook zeer geschikt voor het organiseren van een borrel. Deze kun je zelf naar eigen wens inrichten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw feest geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze gezellige feestlocatie eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak.

Buffet en bbq

Wil je jouw feest of activiteit uitbreiden met een buffet of bbq? Of wil je een etentje organiseren op een bijzondere, sfeervolle locatie in Wijchen? Wij staan voor je klaar.

Al jaren is Poelier-Slagerij Van Den Heuvel onze vaste cateraar en zorgt voor een gevarieerd aanbod van buffetten, bbq’s en lunches. Deze buffetten gaan van stamppotbuffetten tot Tiroler buffet en ook is er een uitgebreid warm en koud buffet. Een lunch bestaat uit een buffet van verschillende kleine hartige sandwiches en broodjes.

In de zomermaanden zijn de grote koekenpan en bbq ook op verzoek bij De Wijchense Berg aanwezig, waar de lekkerste gerechten op worden klaargemaakt. Een unieke ervaring voor iedereen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw buffet geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Groepsactiviteit

Zin in een sportieve activiteit met je familie of vrienden? Onze unieke locatie in Wijchen is de perfecte plek voor jouw familiedag. De sportievelingen kunnen onder begeleiding van een skileraar skiën, terwijl de rest van de familie gezellig toekijkt onder het genot van een drankje en hapje.

Naast het skiën biedt De Wijchense Berg ook verschillende mogelijkheden voor activiteiten in de natuur en in het chalet. 

Liever knus binnenblijven? Wij bieden onder andere een pub quiz en groep activiteiten aan. Zo maak je van ieder familie-uitje een onvergetelijke dag!

Tijdens of na deze dag verzorgen wij naar jouw wensen en voorkeuren ook een lunch, buffet of bbq.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw activiteit geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak.

kinderfeestje

Skiën als kinderfeestje is niet alleen een bijzondere ervaring voor ieder kind, het is ook nog eens een sportieve bezigheid. En dat alles in een frisse bosrijke omgeving.

Tijdens een kinderfeestje bij De Wijchense Berg kunnen de kinderen een uur skiën. Kinderen die nog geen ervaring hebben met skiën worden begeleid door een skileraar en zij gaan niet met de liften. De kinderen die al wel kunnen skiën en door de skileraar als ervaren worden beoordeeld, mogen zelf vrij skiën en gebruik maken van de liften. Na het skiën kunnen de kinderen zich nog helemaal uitleven op onze sleebaan.

Ons ski-kinderfeestje is geschikt voor 10 kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Je kunt een kinderfeestje op aanvraag reserveren, op woensdag- en vrijdagmiddag, zondag en in maart ook op zaterdag. De mogelijkheid voor een kinderfeestje is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze skileraren.

kinderfeestje (10 kinderen)

kosten

Ook als je met minder dan 10 kinderen komt blijft het bedrag € 95,-.

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Contactformulier

Scroll naar boven