Skiën en snowboarden in Wijchen

LopiBike

Activiteit Wijchen, LopiBike, wandelen op een elektrische fiets

Let's cruise!

Fietsen x wandelen = LopiBiken!

Ervaar de ultieme vrijheid met de LopiBike, een unieke elektrische fiets waarmee je maximaal kunt genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft! Stap op en verken de betoverende natuur van de Hatertse of Overasseltse Vennen op jouw eigen tempo, terwijl je ontspannen wandelt op een fiets. 

 

Met een maximumsnelheid van 25 km/h kun je moeiteloos genieten van de serene omgeving en de rustgevende geluiden van de natuur.

Maar de mogelijkheden stoppen daar niet. Als je liever wat meer levendigheid opzoekt, kun je de drukte en gezelligheid van het centrum van Wijchen of Nijmegen verkennen. Daar kun je genieten van de vele terrasjes en activiteiten die deze bruisende steden te bieden hebben.

Of misschien wil je gewoon heerlijk cruisen tussen de schilderachtige weilanden, waar koeien en schapen grazen, in de pittoreske dorpen rondom de Wijchense Berg. Met de LopiBike is de keuze helemaal aan jou.

Waar jouw avontuur je ook brengt, met de LopiBike ben je verzekerd van comfort, gemak en de vrijheid om te genieten van al het moois dat deze prachtige regio te bieden heeft. 

Informatie

Inclusief

Optioneel

Scroll naar boven