Skiën en snowboarden in Wijchen

Bedrijven

Heb je iets te vieren? Op onze unieke locatie verzorgen wij graag jouw feest of andere activiteit. Ook voor bijzondere uitjes, een buffet of bbq kun je bij ons terecht!

Bedrijfsfeest

Wil jij iets vieren met je personeel? Bijvoorbeeld een jubileum of een succes dat jullie geboekt hebben? En zoek je naar een bijzondere locatie met een ongedwongen sfeer? In ons chalet, waar je je direct in een après-ski omgeving waant, voelt iedereen zich thuis. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar, ieder bedrijfsfeest kan naar jouw wensen worden verzorgd!

Het personeel mag zelf hun drankje halen bij de bar, zeer centraal in de ruimte, om onze informele sfeer te behouden. Vaak is de bar een ontmoetingsplaats waar gezelligheid voorop staat.

Het personeelsfeest kan worden uitgebreid met een heerlijk buffet van onze vaste cateraar Poelier-Slagerij Van Den Heuvel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw bedrijfsfeest geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze gezellige feestlocatie eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak.

Bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel organiseren? Bijvoorbeeld een Kerst- of Nieuwjaarsborrel, of een bbq voor de zomervakantie? Bij De Wijchense Berg helpen we jou graag met het organiseren van een geslaagde borrel met jouw collega’s.

De borrel kan in het weekend of door de weeks zowel in de namiddag als in de avond plaatsvinden. Gezellig, informeel borrelen met je collega’s, om elkaar nog beter te leren kennen. En dat alles onder het genot van een hapje en drankje.

Ook kun je de borrel uitbreiden met een heerlijk buffet van onze vaste cateraar Poelier-Slagerij Van Den Heuvel.

Bedrijfsuitje

Willen jullie een onvergetelijk en origineel bedrijfsuitje organiseren? Wij bieden een variatie van activiteiten aan; van samen skiën tot teambuilding activiteiten in ons gezellige chalet, afsluitend met bijvoorbeeld een gezellig buffet en pub quiz.. In onze informele sfeer voelt iedere medewerker zich direct thuis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jullie personeelsuitje geheel naar jullie wensen kunnen aanpassen. Onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak.

Vergaderen

Ben je op zoek naar een originele vergaderlocatie in Wijchen? De Wijchense Berg is gelegen in een bosrijke omgeving, er is bij ons voldoende parkeergelegenheid en wifi. Tijdens het vergaderen staat koffie, thee en fris tot jullie beschikking.

Wij kunnen ook de lunch of een buffet verzorgen en je kunt de vergadering combineren met een activiteit, om de hoofden na de vergadering even leeg te maken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Zo kunnen jullie samen skiën of een leuke teambuilding activiteit doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jullie vergadering geheel naar jullie wensen kunnen aanpassen. Onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken? Maak dan een afspraak.

Contactformulier

Scroll naar boven