Skiën en snowboarden in Wijchen

proefles skiën & snowboarden

Momenteel zijn wij gesloten! Aan het einde van de zomer gaat ons nieuwe seizoen van start. Onze skilessen zijn weer te volgen vanaf oktober 2022!

proefles beginnende skiër/snowboarder

Heb je altijd al een keer willen proberen of skiën of snowboarden iets voor jou is? Boek dan één van onze proeflessen skiën of snowboarden, waarin je in 1 uur ervaart hoe het is om op ski’s of een snowboard te staan. Ons enthousiaste en vakbekwame lerarenteam staat voor je klaar om jou kennis te laten maken met skiën of snowboarden.

hoe ziet een proefles skiën/snowboarden eruit?

Onder begeleiding van een professionele ski/snowboardleraar maak je je eerste afdalingen van onze ‘beginnersheuvel’, een klein heuveltje die uitermate geschikt is voor je eerste ervaring met skiën of snowboarden.

Je ontdekt hoe het skiën/snowboarden is voor jou en welke houding en bewegingen belangrijk zijn bij het skiën/snowboarden. Hierbij kun je je een beeld vormen of skiën/snowboarden iets voor jou is.

ook kinderen kunnen proeflessen skiën/snowboarden volgen

Wil je weten of je kinderen al klaar zijn voor lessen, of ben je benieuwd of zij skiën of snowboarden leuk vinden? Ook kinderen kunnen proeflessen bij ons volgen!

kosten

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën/snowboarden. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.