Skiën en snowboarden in Wijchen

ski-fit bootcamptraining

Momenteel zijn wij gesloten! Aan het einde van de zomer gaat ons nieuwe seizoen van start. Onze skilessen zijn weer te volgen vanaf oktober 2022!

fit op wintersport

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker ook voor skiën. Goed voorbereid op wintersport gaan, verkleint de kans op blessures of spierpijn tijdens je skivakantie. Zo kan jij optimaal genieten!

hoe ziet de ski-fit training eruit?

Iedere zondag begin je de dag met heerlijk sporten in de frisse buitenlucht. Om 09.30 uur gaat de bootcamptraining van start, die een uur duurt. Door de bossen van Alverna ga je samen met een groep, onder begeleiding van twee instructeurs aan de slag. De oefeningen die je kunt verwachten zijn gericht op het voorbereiden op wintersport. Wat daarvoor belangrijk is? Niet alleen conditie, maar ook spierkracht.  Je zal daarom vooral bezig zijn met intervaloefeningen voor je conditie en krachtoefeningen voor je spieren.

Na afloop van de bootcamptraining geniet je, samen met de hele groep, van een kop koffie met wat lekkers. Tijd om even bij te komen én om je eventueel voor te bereiden op het skiën daarna. Om je techniek op peil te houden, raden we je aan om regelmatig op de ski’s te staan. Je kunt zelf vrij skiën of onder begeleiding van een skileraar.

kosten

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën. Deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Scroll naar boven