Skiën en snowboarden in Wijchen

Welkom bij De Wijchense Berg

voor skiën en
nog zoveel meer...

Uiteraard kun je bij ons terecht voor ski- en snowboardlessen, maar wij doen zoveel meer! Bijvoorbeeld kinderfeestjes, een jubileum of familiedag. Ook zakelijk kunnen wij jouw personeel een gezellige dag of avond bezorgen…

Skihelling Wijchen

video-impressie

Tijdens de open dag in september hebben we mooie beelden kunnen schieten van onze skibaan en horeca. Klik op de video om af te spelen!

nieuws | activiteiten

Tijdelijke sluiting 17 februari - 1 maart

Vanaf 17 februari a.s. zijn wij tijdelijk gesloten. Op 1 maart a.s. gaan wij weer open! Onze openingstijden zijn dan:
• woensdag: 10.00 - 20.00 uur
• vrijdag: 10.00 - 20.00 uur
• zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
• zondag: 10.00 - 17.00 uur

De hele maand maart kan er nog geskied worden! Zowel vrij skiën als lessen.

In het mooie bos rond de Wijchense Berg kan ook heerlijk gewandeld worden (heb je het mooie uitzicht van boven al eens gezien?). In ons chalet kun je dan heerlijk genieten van koffie/thee met appelgebak of een heerlijke Wijchense Berg tosti!

Voor de maanden maart, april, mei en juni komen er nog veel meer leuke dingen aan. Houd onze website en socials in de gaten!

wat kun je allemaal doen bij ons?

Haal het beste uit je wintersportvakantie met onze skilessen en snowboardlessen voor kinderen, tieners en volwassenen. Of je nou een beginnende skiër bent of al ervaring hebt, voor elk niveau bieden wij een passend lespakket aan.

Naast skiën en snowboarden kun je bij ons terecht voor talloze activiteiten. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

skiën

Je kunt bij ons terecht voor vrij skiën en lessen; privélessen, kinderlessen, groepslessen voor tieners en volwassenen. Ook een proefles boeken is mogelijk…

snowboarden

Je kunt bij ons terecht voor vrij snowboarden en lessen; privélessen, kinderlessen, groepslessen voor tieners en volwassenen. 

groepsactiviteiten

Zin in een sportieve activiteit met familie of vrienden? Onze locatie is de perfecte plek voor jouw familiedag. Naast skiën zijn er ook andere activiteiten mogelijk.

horeca

In onze horeca kun je tijdens openingstijden terecht voor een heerlijk bakje koffie of een biertje. In het weekend staat er vers gebakken taart klaar…

feesten

Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten feesten; een kinderfeestje, een verjaardag of een ander feest? Geef je wensen door en wij zorgen voor alles!

bedrijven

Wil je een keer een bedrijfsborrel op een unieke locatie of is er een jubileum te vieren? Wij nemen je graag de organisatie uit handen. Ook voor informeel vergaderen!

Terras De Wijchense Berg

openingstijden

Het skiseizoen loopt van 11 september 2022 tot 16 februari 2023. Vanaf 1 maart 2023 gaan we weer open met aangepaste openingstijden. De hele maand maart kun je nog vrij skiën en lessen!

Over ons

Het begon allemaal in 1988, toen stichting Skicentrum De Wijchense Berg werd opgericht. Het klinkt misschien gek, maar de vuilnisbelt van Wijchen bleek de perfecte locatie te zijn voor een skibaan. Al vanaf het begin met een unieke borstelbaan met astro-turf matten.

Vandaag de dag is De Wijchense Berg nog steeds de enige outdoor skibaan met deze matten. De gesloten laagpolige borstelmatten zorgen voor een grote imitatie van het skiën in de sneeuw.

Tijdens onze ski- en snowboardlessen staat het aanleren van de juiste technieken centraal. Daarbij vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Ons enthousiaste team van ski- en snowboardleraren leert jou met plezier de kneepjes van het skiën en snowboarden.

We ontmoeten je graag op de berg!

Kunstskibaan Wijchen

wat zeggen onze gasten?

Mollis blandit duis egestas molestie pellentesque iaculis convallis tempus ultrices viverra lectus at ultrices gravida blandit.

De Wijchense Berg

“Mauris mi aliquam mauris varius ultrices orci leo quam turpis duis sed aliquam purus, amet amet egestas vestibulum ipsum pretium.”

De Wijchense Berg

“Mauris mi aliquam mauris varius ultrices orci leo quam turpis duis sed aliquam purus, amet amet egestas vestibulum ipsum pretium.”

De Wijchense Berg

Mauris mi aliquam mauris varius ultrices orci leo quam turpis duis sed aliquam purus, amet amet egestas vestibulum ipsum pretium.